The Smart Way to Buy, Sell and Rent

Vanzare Apartament 2 camere Dambul Rotund

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:83.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:2
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:53 mp
  • Confort:1
  • Etaj:Parter

Descriere:

Smart Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat intr-un complex rezidential nou de pe strada Maramuresului. Imobilul in suprafata de 53 mp este compus din living, hol cu spatii de depozitare, bucatarie inchisa cu usi de sticla, dormitor, inca un spatiu de depozitare langa baie, baie si balcon . Apartamentul se preda finisat cu gresie si faianta in bucatarie si in baie, parchet in living si dormitor, usi de interior , instalatii sanitare, instalatii electrice, centrala termica , calorifere si usa metalica. Se vinde partial mobilat cu mobila de bucatarie si corpurile facute la comanda. Apartamentul este dotat cu sistem de alarma, rulouri exterioare anti-efractie automate si supraveghere video. Ansamblul in care se afla apartamentul ofera urmatoarele beneficii.
Siguranța - deoarece întreg ansamblul este delimitat perimetral cu gard şi prezintă acces securizat, doar pentru riverani.
Confort deoarece finisajele exterioare şi interioare sunt de excepție. Ansamblul cuprinde zona privată cu parc de joacă pentru copii. La parterul imobilului S+P+6 se află o zona cu spatii verzi.
Locul de joacă din incintă şi zona verde asigură linişte şi siguranță pentru copii, datorită accesului securizat
Intimitate - Ansamblul se află situat într-o zonă aerisită, departe de agitația urbană, ceea ce oferă linişte şi intimitate.
Iluminat stradal,drum asfaltat,parc de joaca pentru copii,parcari pentru riverani si vizitatori, parcari pentru biciclete, statie mijloc transport in comun, acces securizat, scoli si gradinite in proximitate, acces facil spre oras. Imobilul se afla in apropiere de mijloacele de transport in comun. Optional se poate inchiria loc de parcare.
Pentru a stabili o vizionare asteptam telefonul dumneavoastra.

Specificatii:

Rezidential
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Canalizare
Centrala proprie, Centrala imobil, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless
Nou
Celulare
Metal
PVC
Terasa
Mobilata si Utilata
Complet
Gaze, Caldura
Transport public, Padure
Asigurare
Supraveghere video

Localizare:

Contact Agent

avatar Bilocopetiuc Stefan
0736.953.575