Teren de vanzare 1000 mp, sat Vistea com. Garbau Cluj 0% comision

Vistea, Central
39.000€
  • ID:P10559
  • S. teren:1000.00 mp
  • Front stradal:21.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
Smart Imobiliare ca propune spre vanzare teren intravilan de 1000mp, ideal pentru constuirea unei case de locuit sau a unei cabane pentru petrecerea timpului liber. Terenul are deschidere la drum de 21 ml si este in panta cu o vedere panoramica spre padure si sat.
Pozitia terenului este foarte avantajoasa raportata la padure dar si fata de rasarit si apus ceea ce il face o alegere potrivita pentru cei care vor sa traiasca intr-un mediu natural. In vecinatate sunt case recent contruite care au alimentare la curent si apa, drumul fiind neasfaltat.
Biserica satului are o vechime de peste 700 de ani si primeste in fiecare an sute de vizitatori din toata Europa datorita vechimei si a picturilor din interior. Satul este cunoscut ca fiind unul din putinele sate din tara unde se sculpteaza in piatra.
Meseria de pietrar este inca practicata aici in sat.
Terenul este situat intr-o zona sigura si inconjurata de frumuseti naturale, ceea ce il face ideal pentru locuit si petrecerea timpului liber. Daca sunteti interesat sa aflati mai multe informatii despre acest teren, va rog sa ma contactati.
Utilitati in zona
Bilocopetiuc Stefan
0736953575
Esti interesat de aceasta proprietate ?